Min Säsong

Min säsong tog slut för ett tag sedan, närmare bestämt tre månader sedan. Jag kan blicka tillbaka och vara nöjd med de resultat jag gjort under 2016. Samtidigt tittar jag tillbaka på 2016 med mycket frustration och besvikelse.
Jag missade en del viktiga tävlingar, tävlingar jag sett väldigt mycket framemot.

Men man får alltid ut något bra ur det dåliga, jag har haft tid att reflektera över saker och ting. Saker som gör att jag blir en bättre atlet.

Efter nordiska mästerskapen (som jag vann) i slutet på augusti bestämde jag mig för att avsluta säsongen. Betydligt tidigare än jag hade planerat.
Min kropp sa ifrån på många sätt. Vissa blir skadade andra får hälsoproblem. Jag är det sist nämnda.

Det tog nästa över 2.5 månad innan jag verkligen blev av med skiten och börja känna igen mig själv igen.
Under tiden har jag haft tid att fundera över vad jag behöver göra för att undvika de problem som uppkom under sommaren.
Idag vet jag vad jag ska göra och det är en lättnad. Men jag kommer behöva tålamod, allt kommer inte lösa sig på en natt eller vecka. Men jag känner mig lugn, jag vet vad jag vill och vart jag ska. Jag utvecklas även än idag väldigt mycket i samtliga grenar och känner att jag har så mycket kvar att ge.

Just nu befinner jag mig i Ngong Hills, Kenya, som ligger mellan 1800-2400m höjd. Här kommer jag (Micke och Tom) vara i sex veckor. Perfekt för löpning och i år har jag även skaffat MTB som jag kommer växla med trainern.
Fokus är löpningen, har haft två riktigt bra månader med simklubben LASS och kommer även simma en hel del här med, men ska se till att få många löpmil i benen. Det springs ju rätt jävla snabbt nuförtiden, i kortdistans.

Har även bestämt att skjuta på säsongen och börja lite senare än tidigare. Därför heller ingen stress att komma i bra triathlonform just nu.

Nytt för i år är att jag heller inte kommer åka iväg på långläger som jag har gjort tidigare. Jag kommer byggen en bas hemma i Sverige och åka på kortare läger emellanåt.
Det jag har saknat är en trygg bas där jag vet att träningen alltid fungerar och där jag har bra folk runt omkring mig som kan hjälpa mig med divisers saker, men det ska bli ändring på nu.

Jag har även bytt klubb till Race & Shine. Känns riktigt bra och tror vårt samarbete kommer bli perfekt. Dock kommer jag nog Puppy alltid ha en del av mitt hjärta 🙂

// om man vill veta mer vad som händer, kolla in min instagram –> amandaboh1

 

IMG_0749

WTS Cape Town 

IMG_0676

WTS Gold Coast 

img_1017-malmo-lop

ETU Malmö

img_1049-tonsberg

ETU Tönsberg

img_1085-nm-danmark

Nordiska Mästerskapen

img_0552

World Cup Mooloolaba

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s